Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 16 Şubat 2018

Vural: Bu fidanı hep birlikte büyüteceğiz

İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı Birinci Olağan Kongresini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren mevcut kurucu Başkan Mustafa Vural, delegelerin tamamının oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Divan Başkanı Yusuf Afat Genel Başkan Meral Akşener’in mesajını okudu. Ardından İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural bir konuşma yaptı.

“Kongreler düğünümüzdür…”
Kongrelerin siyasi partilerde bir düğün olduğunu ifade eden Vural, “Bizde şuanda bir düğünümüzü, en mutlu günümüzü gerçekleştiriyoruz. Burada çok güzel aile ortamımız, çok samimi bir topluluk bulunmakta. Bu topluluk cesurlar topluluğu, bu topluluk kardeşler topluluğu, bu topluluk adaleti isteyen topluluk, bu topluluk Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunan topluluk. Öncelikle bu zorlu yolda yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘Hep birlikte büyüteceğiz’
Henüz emekleme dönemindeyiz diyen Mustafa Vural konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bilindiği üzere İYİ Partimiz kurulalı iki üç ay oldu. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi İYİ Partiyi kurdurmamak için ellerinden geleni yaptılar. ‘Kuramazsın’ dediler, kurduk. ‘Tutmaz’ dediler. Çok sağlam ve çok güzel bir aşı şeklinde tuttu. Şuan fidan halindeyiz. Ancak hep birlikte bu fidanı çok büyük çınar ağacı olarak büyüteceğiz.”

“Yolumuz Atatürk yolu”
Türkiye Cumhuriyeti’nin ve vatandaşların hizmetinde devam edeceklerini söyleyen Başkan Vural, “Bize soruyorlar partinizin kurucusu kim? Partinizin lideri kim? Bizim partimizin kurucusu da, lideri de Mustafa Kemal Atatürk. Partimizin sahipleri ise sizlersiniz. Biz sadece ve sadece sizlere hizmet etmek için sizlerin hakkını hukukunu savunmak için gönüllüleriz. Mevki ve makam peşinde değiliz. Rahmetli Gaffar Okan’ın bir sözü var, ‘Mevki ve makam peşinde değilim. Yapacak hiçbir şey bulamazsam gider babamın fırınında ekmek satarım.” Ben de fırıncıyım. Biz bugün vatana hizmet, vatanı huzurlu kılabilmek, vatanda kardeşliği hakim kılabilmek adına bu yola çıktık. Bizim başkanlık veya makam beklentimiz yok. Özetle, Gaffar Okan’ın dediği gibi yapacak bir şey bulamazsam fırında ekmek satarım” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba