Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Nisan 2017

Yeşilbayır Mahalle Meydanı’nın Temeli Atıldı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla Yeşilbayır Mahalle Meydanı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla beraber mahalle statüsüne kavuşan köyler, kendine özgü dokularını koruyor. Bu kapsamda kendine özgü dokusu bozulmadan mahalle meydanlarına çalışma başlatan Arnavutköy Belediyesi; kültürel dokuyu koruyacak, vatandaşların faydalanabileceği yenilenmiş meydanları hayata geçirmeyi planlıyor.

Yeşilbayır Mahallesi’ne Özgü Meydan
Her mahalleyi kendine özgü yapısına uygun projelendiren Arnavutköy Belediyesi, ilk çalışmayı Sazlıbosna Meydanı’nını tamamlayarak, gerçekleştirdi. İkinci çalışmaya ise Yeşilbayır Mahalle Meydanı’nda başlatıldı. Kısa zamanda alt yapı çalışması tamamlanacak olan Yeşilbayır Meydanı’nın temeli, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla atıldı. Vatandaşların rahat bir şekilde kullanabileceği ve yaşayan bir meydan haline gelecek olan Yeşilbayır Mahalle Meydanı, kısa sürede tamamlanacak.

Köy statüsünden çıkmış mahalle meydanlarını yenileme ve kendine özgü dokularını koruma adına başlatılan çalışmalar İmrahor, Taşoluk Köyiçi, Çilingir, Haraççı ve Haçımaşlı mahalleleri ile devam edecek.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba