Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Ekim 2018

Yüksel Emir Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle MHP’den Arnavutköy Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu MHP İstanbul İl Başkanlığına yaptı. Yüksel Emir, 2014 yerel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olmuş ve yüzde 22.2 oy oranıyla 26 bin oy alarak Ak Parti adayı A. Haşim Baltacı’nın ardından MHP Arnavutköy’de ikinci Parti olmuştu.

Emir “Arnavutköy’ü daha ileri taşıyacak kadromuzla geleceğiz”
Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Yüksel Emir “Cenab-ı Allah’ın izni ve İlçe Yönetim kurulumuzun takdirleriyle MHP Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurumuzu yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Arnavutköy’ü daha ileriye taşıyacak bilgi ve birikime sahip kadromuzla yola çıkarak Arnavutköy’ü yönetmeye talip olduk. Allah çıktığımız bu yolda hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Haber: Kerim Güney

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hatalı Dış Politika Denklemi

Hatalı Dış Politika Denklemi

Tasarım | Enba