Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 19 Eylül 2015

Yüksel Emir: MHP’nin 4 Maddesini Kabul Etmeyenler, İmralı’nın 10 Maddesini Dolmabahçe’de Okuttu!

Arnavutköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yüksel Emir, Arnavutköy yerel basınıyla kahvaltıda buluştu. Ülke ve Arnavutköy gündemini değerlendiren Yüksel Emir, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin 4 maddesini kabul etmeyen AKP, geçtiğimiz dönemde İmralı canisinin 10 maddesini Dolmabahçe’de okuttular ve kabul ettiler” dedi.

Son zamanlarda yaşanan olayları ve Arnavutköy siyasetini değerlendiren Yüksel Emir, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin devlet ve millet yararına yolsuzluklardan kurtulmak, devletin bölünmez bütünlüğünü sağlamak, Cumhurbaşkanının Anayasal sınırlar içerisinde davranmasını ve çözüm süreci denen zırvalığın son bulması için verdiği 4 maddelik teklifini kabul etmedi. Ama Dolmabahçe’de İmralı canisinin 10 maddelik teklifini kabul etti” dedi.

“Hükümet kurulmak için gelinmedi”

7 Haziran genel seçimlerinde halk AKP’ye sen tek başına iktidar olmayacaksın, Recep Tayyip Erdoğan’a ise “Hayır sen başkan olmayacaksın” demiştir. Ancak AKP daha 7 Haziran akşamı erken seçime yeşil ışık yakmıştır. Sayın Davutoğlu’nun balkon konuşmasından sonra Milliyetçi Hareket’in lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli koalisyon şartlarını söylemiş ve seçim olacaksa CHP ve HDP ile kurulabilir, bizimde ana muhalefet partisi olarak anlımızın akıyla yer alacağımızı söylemiştir. Bu şu demek değildir. Sayın Genel Başkanımız “Ben koalisyona kapalıyım” dememiştir. Milletin ve devletin menfaati için 17-25 Aralık yolsuzluk olaylarında adı geçenlerin yargılanmasını istemiştir. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisine hükümet kurmak için gelinmemiştir. 35 gün CHP ile vakit geçirilmiş en sonunda da şartlar oluşmamıştır denilerek bir açıklama yapılmıştır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da “ Bize hükümet kurmak için değil erken seçim için destek olun çağrısında bulunuldu” demiştir. Yine AKP bize de hükümet kurmak için gelmemiştir. Bizimle görüşmeye geldiklerinde Sayın Genel Başkanımızın çantasında tüm koalisyon şartları hazır bulunuyordu. Devlet için “elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız demiştir”. Ancak AKP heyeti yine koalisyon için değil, erken seçime destek için ziyaretlerde bulunmuştur. AKP millet iradesini hiçe saymıştır. Daha dün “Bu ülkede artık erken seçim yapılmayacak, erken seçim telaffuzu bile yapılmayacak, millet iradesine saygı duyacağız” diyenler, bugün millet iradesini hiçe saymışlardır” diye konuştu.

“AKP’nin eline kan bulaşmıştır”

Yüksel Emir “Şahsi çıkarlar ve birilerinin menfaati uğruna ülkeyi mahvetmeye çalışanlara Milliyetçi Hareket Partisi izin vermeyecektir. Siyasi rant ve kişisel çıkarlar uğruna bu ülke felakete sürükleniyor. AKP’nin eline kan bulaşmıştır. Bugün onlarca şehit veriyoruz. Daha 20 yaşında gencecik kardeşlerimiz şehit düşüyor. Bayrağımız askeriyenin içerisindeki gönderden indiriliyor müdahale edilmiyor. Habur’da yerel mahkemeler kurup eli kanlı teröristler buralarda davul zurnayla karşılanmıştır. Kimsenin ne olduğunu bile açıklayamadığı çözüm süreci denen bir söylemle insanlar kutuplaştırılıyor”.

“Bu ülkede Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır”

Emir, “Bu ülkede Kürt sorunu varmış gibi gösterilip kardeşi kardeşe düşman ediyorlar. Kürt kökenli vatandaşlarımız bizim kardeşimizdir. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Milliyetçi Hareket’inde içinde bulunduğu üçlü koalisyonda bu ülkede terör sıfıra inmiştir. AKP’ye sıfır bir PKK terörü teslim edilmiştir. PKK o dönemde bitmişti. Ancak şuan güçlenmiş, silahlanmış bir örgütle karşı karşıyayız. Hükümet biz kandırıldık diyerek olaylardan sıyrılmaya çalışmaktadır. Bugün bu olayların bu duruma gelmesindeki en büyük etken AKP’dir. Bu ülkede terör sorunu vardır ve bu hükümette bu soruna çare olamamıştır” şeklinde konuştu.

“Milliyetçi Hareket Partisi terörü bitirecek tek partidir!”

“Doğu ve Güney Doğu Anadolu’da devlet otoritesi kalmamıştır. Askerimizin ve polisimizin eli zayıflatılmış arkasında duracak bir devlet iradesi kalmamıştır. Bırakılan bu boşlukları gelir birileri doldurur. Yıllarca eli kanlı terör örgütü bu bölgelerimizde kimlik kontrolü yapmış, baskı ve tehditle insanlardan vergi koparmışlardır. Bu bölgelerimizde devlet iradesi askerimizin ve polisimizin arkasında dimdik durmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi’de bunu başarabilecek tek partidir.”

“400 vekil isteyenlere halkımız 1 Kasım’da tekrar gereken cevabı verecektir”

Türlü türlü oyunlarla ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışanlar, millet iradesine saygı duymayan ve erken seçim kararı alan AKP zihniyetine 1 Kasım’da halkımız gereken cevabı tekrar verecektir.

“Arnavutköy, bildiğiniz Arnavutköy!”

Yüksel Emir gazetecilerin Arnavutköy’ün 29 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Arnavutköy’de değişen ne oldu? Sorusuna “Arnavutköy bildiğiniz Arnavutköy!” diye cevap verdi. Emir; 29 Mart 2015 ve ondan önceki 10 yılda Arnavutköy’de değişen bir şey göremiyoruz.

– Arnavutköy eğitimde hala İstanbul’da 39 ilçe arasında son sırasında
– Arnavutköy hala sosyal yaşam konusunda İstanbul ve çevre ilçelerin 10 yıl gerisinde
– Arnavutköy’de hala ulaşım sorunu vardır
– Arnavutköy’de hala güvenlik sorunu vardır
– Arnavutköy’de hala yol ve alt yapı sorunu vardır
– Arnavutköy’de hala imar problemi vardır
– Arnavutköy’de hala taşıma diye bir saçmalık vardır
– Arnavutköy’ün başlıca sorunları devam etmektedir.
– Arnavutköy’de bir kurbanlık satış merkezi kuruluyor çamur içinde, diğer ilçelere imrenerek bakıyoruz.

İnşallah Arnavutköy’e hizmet yapacaklar. Herkes gibi bizde bekliyoruz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin ve Arnavutköy halkının Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba