Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Mayıs 2017

Yüksel Yılmaz Güven Tazeledi

Arnavutköy Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Yüksel Yılmaz yeniden başkan seçildi.

Arnavutköy Boğazköy Cemevi’nde gerçekleşen kongreye CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel,  CHP Arnavutköy İlçe Yöneticileri Av. Mevlüt İpek, Ali Akpınar, Bağcılar Cem Evi Başkanı Zeynel Abidin Koç, Garipdede Başkanı Celal Fırat, Yalova Anadolu Pirsultan Abdal Cemevi Başkanı Abbas Mansuroğlu, Eriklibaba Dergahı Başkanı Erdoğan Metin, Esenler Cemevi Başkanı Kazım Erdoğan ve birçok vatandaş katıldı.

“Sizin destekleriniz önemli”
Kongre öncesi bir konuşma yapan başkan Yüksel Yılmaz desteklerden dolayı teşekkür ederek, “2008 yılından beri dönem dönem değişik arkadaşlarımızla hizmet ettik. Hizmeti geçen bütün canlara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Aynı zamanda Arnavutköy’de çok zor bir bölge. Ama alevi kamuoyunun bizimle olduğunu biliyoruz. Onun içinde kendimizi hiçbir zaman yalnız hissetmedik. Bu benim son dönemim. Burada alternatif bir yönetimin olması bizi çok utlu ederdi. Çünkü artık biz görevimizi gençlerimize vereceğiz. Gittiğimiz yerlere gençlerimizden de birkaç kişi götüreceğiz ve onlarda yavaş yavaş yetişecek. Ben burada ilk konuşmamı yaptığımda elim ayağım titriyordu. Cem evimiz merkeze uzak o bir şansızlığımız ama bundan sonra buranın devamlı açık olmasını düşünüyoruz. Burada size çay yemek yapalım istiyoruz. Bu zamana kadar desteğinizi esirgemediniz ama biz daha fazlasını istiyoruz. Yönetimde yedeklerle birlikte 20 kişiyiz. 20 kişinin bu yükün altından kalkabileceğini düşünmüyorum. O yüzden sizin destekleriniz önemli. Bizleri eleştirin sizler eleştiride bulunmazsanız biz hata yaparız. Eleştiri saygı düzeyinde olduğu sürece sıkıntı yok” diye konuştu.

Yüksel Yılmaz başkanlığında yönetim şu isimlerden oluştu; Niyazi Olgun, Mehmet Topkıran, Erdal Doğan, Hasan Şirin, Fevzi Alan, Bilal Gümüştekin

Denetleme Kurulu; Serkan Doğan, Melahat Gümüştekin, Mustafa Serin

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba