Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Ağustos 2017

Başkan Baltacı Darbe Davasını Takip Etti

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı FETÖ tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbe kakışması gecesi Harp Akademileri Komutanlığındaki faaliyetlere ilişkin Silivri’de görülen davayı  takip etti.
Arnavutköy Belediye Başkanı Baltacı yaptığı açıklamada sanıkların savunmalarını rahat bir ortamda yaptıklarını belirterek, “Burada bir yanda mazlumlar var bir yandan da kuzu postuna bürünmüş olan zalimler var. Davanın en doğru bir şekilde sonuçlanacağına, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında mağdur olmuş bir vatan evladı olarak hiç şüphem yok. Sabırla bu süreci bekliyoruz, hak yerini bulacaktır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Buna bugün gözlerimizle şahit olduk” dedi.
darbe davası2
Davayı TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Mustafa Şentop ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu’da takip etti.
darbe davası1

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba