Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Ekim 2017

Kubbe Dağı Sofrası Hizmete Girdi

Kubbe Dağı Sofrası Arnavutköy’de hizmete açıldı. İslambey Mahalle Muhtarı Şahimerdan Fidaner ve restaurant alanında 20 yıllık bir tecrübeye sahip olan Mehmet Doğan’ın ortaklığıyla hizmete giren Kubbe Dağı Sofrası’nın açılışına yoğun katılım oldu.
Fatih Caddesi’nde açılışı yapılan Kubbe Dağı Sofrası’nda Adana kebab, Urfa kebab, tavuk şiş, kanat şiş, kubbe şiş, domatesli kebab, patlıcan kebab, döner, İskender, beyti, pide çeşitleri ve tatlı çeşitlerini bulabilirsiniz.

Yoğun katılım
Açılışa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Av. Ercan Üner, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, işadamları ve esnaflar katıldı.

“Hayırlı olsun”
Açılış öncesi bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Arnavutköy’e açılan her işletme ilçemize değer katmaktadır. Muhtarımız ve ortağı Mehmet Bey’in Arnavutköy’e kazandırdığı bu işletmemizin bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İsmini Kubbe Dağı’ndan aldı
İşletmenin adının Malatya Pötürge’de bulunan Kubbe Dağı’ndan aldığını belirten Şahimerdan Fidaner, “İşletmemizin adı memleketimiz Malatya Pötürge’de bulunan Kubbe Dağı’ndan gelmektedir. Memleketimizden esinlendiğimiz bu isme özel de Kubbe Kebabı ile farklı bir lezzet arayışına girdik. Özellikle yaprak döner ve kubbe kebabına gösterilen ilgi bizi mutlu etti. Sadece Cuma günleri hazırladığımız Kağıt Kebabı ile de Arnavutköy’de oldukça iddialı olduğumuzu gösterdik” dedi.

20 yıllık tecrübe
Mehmet Doğan ise 20 yıldır restaurant alanında hizmet verdiğini belirterek, “20 yıldır bu alanda çalışıyorum. Ustalarımızda tecrübelidir, hepsi birbirinden değerli. Ayrıca mekanımızda doğal ürünler kullanmaya çalışıyoruz. Ev ve iş yerlerine paket servisimiz vardır. Tüm Arnavutköylüleri Kubbe Dağı Sofrası’da davet ediyoruz” diyerek pide, lahmacun ve Sultani Tatlısı ile de Arnavutköy’de bir ilk gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kurdele kesimi sonrası açılışa katılanlar Kubbe Dağı Sofrası’nı gezdi. İşletme sahipleri katılımcılara ikramda bulundu.

Sipariş Hattı: 0 212 597 44 50 – 0 538 410 30 44
Adres: İslambey Mahallesi Fatih Caddesi No: 56 / A Arnavutköy / İstanbul (Yapı Kredi Bankası Karşısı)



kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba