Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Nisan 2016

Mevlana Et Lokantası Yeni Adresinde Hizmete Başladı

Arnavutköy Merkez Camii yanında hizmet veren Mevlana Et Lokantası, yeni adresine taşındı. Günlük 20 çeşit sulu yemek ile birçok vatandaşın tercih ettiği Mevlana Et yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Yeni adresin açılışını Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ercan Üner ve İBB Meclis Üyesi Av. Sibğetullah Şahin birlikte gerçekleştirdi.
mevlana acilis (1)
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Mevlana Et Lokantası sahibi Sebahattin Han’a yeni adresinde bereketli kazançlar diledi. Arnavutköy’de değişimlere ayak uydurarak birçok işletmenin de kendilerini yenilemesinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Baltacı, işletmenin yeni salonunun oldukça şık bulduğunu söyledi.
mevlana acilis (3)
Birçok yemek çeşidi Mevlana Et Lokantası’nda
Açılış sonrası Mevlana Et Lokantası’nda yemek yiyen misafirler, daha sonra işletme sahibi Sebahattin Han’dan işletme ile ilgili bilgiler aldılar. “Mevlana’nın sevgisini lezzetimizle buluşturarak Arnavutköylülerin hizmetine sunduk” diyen Han, Arnavutköy’de birçok vatandaşın uğrak noktası olduklarını ifade ederek şöyle konuştu; “Mevlana Et Lokantamızda her gün 20 çeşit sıcak sulu yemek servisimiz var. İskender döner, haşlama, kuzu kavurma, tas kebabı, patlıcan kebap, ciğer, tavuk sote, İzmir köfte, tavuk döner ve birçok çeşit bulunmaktadır. . Ayrıca 120 kişilik salonumuzda düğün, nişan, sünnet, mevlid gibi toplu yemeklerde siparişler özenle hazırlanmaktadır. Yeni yerimizde toplu organizasyonlara da ev sahipliği yapabileceğiz” dedi.
mevlana acilis (4)
mevlana acilis (2)
Adres: Merkez Mah. Ayşıl Sokak No: 6 Arnavutköy / İST
Tel: 0212 597 83 82

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Paralel Farelerin İttifakı

Paralel Farelerin İttifakı

Tasarım | Enba