Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Nisan 2018

BOSCH Arnavutköy’de Hizmete Girdi

BOSCH Arnavutköy şubesi Oktay Dayanıklı Tüketim Limited Şirketi çatısı altında Arnavutköy’de hizmete girdi. Düzenlenen açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

“Profesyonel ekibimizle Arnavutköylülerin hizmetindeyiz”
Oktay Dayanıklı Tüketim Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Balgıç açılışta yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Oktay Dayanıklı Tüketim Limited Şirketi olarak yıllardır hizmet vermekteyiz. Bölgede BOSCH markasına büyük teveccüh var. Bu nedenle buraya bir mağaza açmayı düşündük. Profesyonel ekibimizle Arnavutköylülerin hizmetindeyiz” dedi.

“Mağazamızda bütün BOSCH ürünlerini bulabilirsiniz”
Oktay Dayanıklı Tüketim Limited Şirketi Genel Müdürü Ertay Balgıç ise, “Uzun yıllar boyunca bize eşlik eden ve ihtiyaç karşılama odaklı çalışan profesyonel satış ekibimizle birlikte tüketicilerimize kaliteli ve güvenli hizmet sunmaktayız. Firmamız ürün odaklı olmak yerine ihtiyaç ve müşteri odaklı hizmet etmeyi disiplin edinmiştir. Mağazamızda bütün BOSCH ürünlerini bulabilirsiniz. Oktay DTM firması olarak Arnavutköy halkını BOSCH Arnavutköy mağazasına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Bol bereketli ve helal kazançlar diliyorum”
Açılışta bir konuşa yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, “Arnavutköyümüz gün geçtikçe gelişiyor ve birçok iş yeri açılıyor. Büyük markalar bölgemize geldikçe biz yöneticiler mutlu oluyoruz. Çünkü her biri Arnavutköy’e katkı sağlıyor. Oktay beyi böylesine bir mağazayı Arnavutköy’e kazandırdığı için tebrik ederim. Bol bereketli ve helal kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesildi ve misafirler mağazayı gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu.


kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba