Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 24 Ocak 2014

CHP’nin Adayı Ruhi Tuncel Esnafı Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ruhi Tuncel seçim çalışmaları kapsamında Arnavutköy esnafı ile bir araya geldi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Tuncel, özellikle küçük esnafın Arnavutköy ekonomisi içi önemli bir değer olduğuna dikkat çekti.
Ekibi ile birlikte Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bulunan esnafları iş yerlerine giderek ziyaret eden başkan adayı Tuncel, hem kendini tanıttı hem de esnaflarla sohbet etme imkanı buldu. Kendisi de Arnavutköy’lü olan Tuncel, Arnavutköy esnafının kalkınması gerektiğine olan inancını dile getirerek, “Esnafımızı iş yapabilmesi adına Arnavutköy merkezinde köklü değişimler yapılacaktır. Özellikle trafik sorununun çözüme kavuşması ile birlikte esnaflarımız nefes alacaklardır. Bu da ancak değişimle, birlikte karar vermekle ve CHP kadrolarıyla mümkün olacaktır” diyerek Arnavutköy esnafından da destek istedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba