Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 15 Kasım 2013

Demirhan, Engelli Ressam Ayşe İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Av. Abdullah Demirhan, “Ünlülerin ressamı” olarak ün yapan engelli ressam Ayşe Işık ile Arnavutköy’de ki ofisinde bir araya gelerek, yaptığı çalışmayı inceledi.

Demirhan yaptığı açıklama da, ” Allah herkese yaşamasını sağlayabilmesi için gerekli her türlü azalarını da beraberinde yaratmıştır. Ancak herkes bir engelli adayıdır. 3 aralık Dünya Engelliler haftası nedeni ile beni ofisimde ziyaret ederek mutlu eden engelli ressam arkadaşımı yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayşe Işık kardeşimiz çoğumuzun iki eliyle dahi yapamadığı mükemmel resimleri ayakları ile yapmaktadır, soyadı gibi etrafına ve insanlara verdiği sinerji ve ışık saçmaktadır. Kendisini tekrar kutluyor, yolunun açık olmasını diliyorum” dedi.

Ressam Ayşe Işık ise yaptığı açıklamada; “Ben Abdullah beyi uzun zamandır tanıyorum. Kişiliği ile, siyasi bilgi birikimi ve tecrübesi ile mükemmel bir insandır. Arnavutköy’den Belediye Başkan aday adayı olması Arnavutköy için bir şanstır. Dilerim ki Arnavutköy’e Belediye başkanı seçilir” dedi.

Ak Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen engelli ressam Ayşe Işık’ın resim sergisini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açmıştı ve Başbakan Ayşe Işık’ı tebrik etmişti.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba