Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Aralık 2020

Eğitime Aralıksız Devam

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi pandemi döneminde öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için dijital platformlarda eğitimlerini sürdürüyor.
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) yaptığı açıklamada, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî ve özel, tüm okul öncesi kurumlar, kreşler, ilkokul, ortaokul ve liseler ile özel eğitim okullarında eğitimin uzaktan devam edeceğini belirtti. Eğitim kurumlarının kapalı olacağı bu süre zarfında online eğitim ile derslere devem edecek olan Arnavutköy Belediyesi Üniversite Hazırlık Merkezi, öğrencilerin derslerinden geri kalmamasını sağlayacak.

Öğrenciler Derslerinden Geri Kalmıyor
Üniversiteye hazırlık öğrencilerine yönelik faaliyet veren Arnavutköy Üniversite Hazırlık Merkezi, pandemi döneminde de eğitimlerine aralıksız devam ediyor. MEB tarafından yayımlanan genelge sonrası online eğitime geçen merkez, öğrencilerin derslerden geri kalmamasını amaçlıyor. Sabah 09.30 da başlayan online dersler saat 15.00’a kadar devam ediyor. TYT ve AYT konularını kendi öğretmenlerinin anlatımından dinleyen öğrenciler, öğretmenleri ile diyaloğa geçerek soru çözümü konusunda da destek alabiliyorlar.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba