Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Kasım 2018

Sosyolog Nedim Kılıç Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Eğitimci Sosyolog Nedim Kılıç Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu yaptı.

Sosyolog Nedim Kılıç yaptığı açıklamada, “Arnavutköy’de yaklaşık 30 yıldır ikamet eden bir kardeşiniz olarak gelişmelerden dolayı ve toplumun önde gelen kanaat önderlerinin Arnavutköy’ü yönetmeye talip olmamız gerektiğini ifade etmeleri üzerine aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Arnavutköy’ün tozunu yutmuş bir kardeşiniz olarak, bir Eğitimci ve Sosyolog olarak toplumun bütün katmanlarıyla iletişim içinde oldum. Küçük bir Türkiye özeti olan Arnavutköy’ümüze hizmet etmek, sosyal sorunlara çözüm getirmek için yola çıktım. Bir ilçenin yönetimine sahip olmak o ilçeye kendi fikirlerinden kendi düşüncelerinden yorumlar katmak demektir. Arnavutköy’de yaşayan, toplumun farklı katmanları, farklı kesimleri ile bir araya gelerek yapmış olduğumuz istişareler sonucu Arnavutköy’e ve Arnavutköylü kardeşlerimize hizmet etme adına yola çıkmış bulunuyoruz. Bizim hizmet anlayışımız; öncelikli olarak ikamet ettiğimiz yeri güzelleştirmek, bölgemizin sıkıntılarını gidermek, toplumsal sorunlara çözüm getirmek üzerinedir. Geliştirdiğimiz projeler de bu doğrultudadır. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza devam edip Arnavutköy’ümüzü yaşanabilir, modern, müreffeh bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Nedim Kılıç, “Ak Parti’mizin ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızın 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yapılacak olan uluslararası devasa projelerin merkezinde bulunan yeni şehir Arnavutköy’e seçilecek adayın vizyonunun da buna denk olması gerekmektedir. Yeni bir bakış açısı ve yeni bir vizyonla Arnavutköy’ü Arnavutköylü kardeşlerimizle birlikte yöneteceğiz. İstanbul yeni havaalanı, Kanal İstanbul gibi mega projelerin Arnavutköy sınırları içinde bulunması münasebetiyle bunlara uygun bir vizyon oluşturularak Arnavutköy’ü modern çağa entegre etmek gerekmektedir. Biz de bölgemizde bulunan uluslararası projelere denk bir performans ortaya koyarak sosyal projelerle donatılmış, yaşanılabilir bir Arnavutköy inşa etmek istemekteyiz. Bu hedeflerimizi gerçekleştirirken içeride ve dışarıda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı safımızı belli etmek adına da buradayız. Buradaki temel gayemiz -partimize oy versin ya da vermesin- bütün Arnavutköylüleri kucaklayacak siyasi bir metodolojiyle partimizin Arnavutköy’deki oy oranını arttırabilmektir. Arnavutköy’de yaşayan herkesin yönetimde söz sahibi olduğu daha modern, müreffeh, şeffaf, gücünü milletten alan, bayrağa hizmet eden belediyecilik anlayışıyla ileriye taşımaktır” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba